Välj filter
Med anmärkning
Bara helglån
Löptid längre än 1 år
Visa fler filter
Belopp30 000 - 500 000 kr
Löptider2 - 15 år
Ränta17.80 - 22.45%
Mer info   Ansök »
Belopp25 000 - 500 000 kr
Löptider2 - 12 år
Ränta3.50 - 18.95%
Mer info   Ansök »
Belopp2 000 - 200 000 kr
Löptider2 - 15 år
Ränta6.90 - 26.20%
Mer info   Ansök »

Hur kan man jämföra omstartslån?

När man behöver ett omstartslån för att komma på fötter igen efter ekonomiska problem, är det viktigt att noggrant jämföra olika alternativ. Här är några nyckelfaktorer att titta på:

Räntan är förstås avgörande. Jämför den effektiva räntan mellan olika långivare. En hög ränta gör att lånet blir dyrare i längden. Titta också på avgifter och andra kostnader som läggs på. En UC-kreditupplysning visar din kreditvärdighet vilket påverkar vilken ränta du kan få.

Jämför också beviljandegraden. Vissa långivare specialiserar sig på att ge lån till personer med betalningsanmärkningar, medan andra är mer restriktiva. Det påverkar dina chanser att få lånet beviljat.

Tänk också på utbetalningstiden. Du vill få pengarna så snart som möjligt för att komma igång med dina planer. Jämför därför när och hur snabbt pengarna betalas ut.

Till sist, kolla in långivarens rykte och läs omdömen från andra låntagare. Ett seriöst och väletablerat företag brukar ge trygghet. Kontrollera även om det handlar om en högkostnadskredit och vad den totala återbetalningstiden är så att du vet vad lånet fullt ut kommer att kosta.

Genom att noga gå igenom och jämföra dessa faktorer kan du hitta det omstartslån som passar din situation bäst till lägsta möjliga kostnad.

Vad är omstartslån?

Omstartslån är speciella lån som hjälper dig att göra en ekonomisk nystart. Dessa lån kan underlätta för personer med skulder hos Kronofogden eller betalningsanmärkningar genom att erbjuda lägre ränta och snabbare återbetalning. Det finns alternativ som omstartslån utan UC, bästa omstartslånet, och omstartslån med skuldsaldo. Genom att jämföra olika kreditgivares villkor kan du hitta det mest fördelaktiga lånet för din ekonomi. Att få ett omstartslån är möjligt även med betalningsanmärkningar, vilket ger möjligheten att bli skuldfri med en tydlig plan och fokus på att amortera lånet i en snabbare takt. För att uppnå ekonomisk stabilitet och frihet är det viktigt att vara disciplinerad med utgifter och minska månadskostnader. Sök hjälp och råd för att hantera skuldsättning och finansiella svårigheter.

Kan man få lån med betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att få lån trots betalningsanmärkningar och skulder. Vissa kreditgivare erbjuder omstartslån utan säkerhet för att hjälpa personer som tidigare haft ekonomiska svårigheter. Dessa lån kan användas för att lösa kronofogdeskulder och betalas tillbaka i en snabbare takt med lägre ränta. Genom att jämföra olika lånevillkor kan man hitta det bästa lånet för sin situation och påbörja resan mot ekonomisk stabilitet.

Fördelar med lån trots betalningsanmärkningar och skulder:

 • Möjlighet att lösa kronofogdeskulder
 • Lägre ränta än tidigare lån
 • Snabbare återbetalningstakt
 • Flexibilitet med olika kreditgivare

Att kunna få lån med skuld hos kronofogden utan säkerhet kan vara en väg till att ta kontroll över sin ekonomi och arbeta mot att bli skuldfri. Genom att visa upp en stabil ekonomi och ha en tydlig plan för återbetalning är det möjligt att få det stöd som behövs för en nystart.

Hur fungerar lån trots kronofogden?

Lån trots kronofogden är möjligt genom omstartslån som riktar sig till personer med ekonomiska svårigheter, inklusive skulder hos kronofogden eller betalningsanmärkningar. Dessa lån ger möjlighet att lösa befintliga skulder med lägre ränta, vilket underlättar snabbare återbetalning för att påbörja en ekonomisk nystart. Med en klar plan och disciplinerad budgetering kan man successivt bli skuldfri. Genom att jämföra olika kreditgivares villkor kan låntagare hitta det bästa lånet för deras specifika situation. Att beviljas lån trots kronofogden kräver ibland säkerhet som t.ex. en bostad, medan vissa kreditgivare fokuserar mer på årsinkomst istället för tidigare ekonomiska problem. Det är viktigt att vara transparent om ens ekonomi och visa att man har förmågan att återbetala lånet för att öka chanserna att bli beviljad ett lån trots kronofogdeskulder.

 • Möjlighet att lösa befintliga skulder med lägre ränta
 • Krav på säkerhet, såsom bostad, eller fokus på årsinkomst
 • Viktigt att jämföra kreditgivares villkor för att hitta bästa möjliga alternativ
 • Transparens och förmåga att återbetala lånet ökar chanserna för godkännande

Finns det långivare som lånar ut ut till alla?

Ja, det finns långivare som erbjuder lån till personer med skulder eller betalningsanmärkningar. Dessa lån, som kallas omstartslån, kan vara en möjlighet för de som behöver lösa sina ekonomiska problem och göra en nystart. Dessa lån kan hjälpa till att samla skulder och betala tillbaka snabbare med lägre ränta, även utan en hög årsinkomst.

En fördel med omstartslån är att de kan ge möjlighet till personer att komma ur en skuldfälla och förbättra sin ekonomiska situation. Det är viktigt att jämföra olika kreditgivares villkor för att hitta det bästa lånet som passar ens situation. Även om man har betalningsanmärkningar kan det vara möjligt att få ett omstartslån och påbörja vägen mot ekonomisk stabilitet.

Det är dock viktigt att vara disciplinerad, lägga upp en tydlig plan och fokusera på att betala av lånet för att bli skuldfri. Omstartslån kan vara en väg ut ur ekonomiska problem, men det kräver också en aktiv och ansvarsfull hantering av ens ekonomi för att lyckas. Genom att minska månadskostnader och vara strukturerad med sina utgifter kan man ta kontroll över sin ekonomi och arbeta sig mot en skuldfri framtid.

Vad innebär nystartslån?

Ett nystartslån är ett speciellt lån som erbjuds till personer som behöver en ekonomisk nystart. Det kan hjälpa låntagare med betalningsanmärkningar eller skulder att lösa sina ekonomiska problem genom att erbjuda lägre räntor och en möjlighet att betala tillbaka snabbare. Det finns även möjlighet att få ett nystartslån utan att behöva ha en medsökande. En nystart genom ett omstartslån kan vara vägen mot ekonomisk stabilitet och frihet.

Kan man få lån med betalningsanmärkningar och skulder?

Ja, det är möjligt att få lån trots betalningsanmärkningar och skulder, även hos vissa kreditgivare som specialiserar sig på omstartslån. Det finns olika alternativ som kan ge en nystart ekonomiskt, såsom omstartslån med säkerhet eller utan säkerhet. Genom att jämföra olika lånealternativ kan man hitta det bästa lånet för sin situation. Det är viktigt att ha en plan för att bli skuldfri och att vara disciplinerad med sina utgifter för att uppnå ekonomisk stabilitet. Att ansöka om lån för att betala av skulder hos kronofogden eller lösa betalningsanmärkningar kan vara ett steg mot att bli skuldfri.

 • Omstartslån med säkerhet och utan säkerhet är alternativ för att lösa skulder.
 • Jämför olika kreditgivares villkor för att hitta det bästa lånet.
 • Ha en tydlig plan för att minska skuld och bli skuldfri.

Hur fungerar omstartslån med Kronofogden?

Omstartslån med Kronofogden fungerar genom att ge personer med skulder hos kronofogden möjligheten att ta ett lån för att lösa sina skulder. Denna typ av lån kan hjälpa till att betala av skulder snabbare och med lägre ränta, vilket ger en chans till en ekonomisk nystart. Ett omstartslån kan vara utan säkerhet eller med säkerhet, där låntagaren måste visa en stabil ekonomi eller ha en bostad som säkerhet. Att jämföra olika kreditgivares villkor är viktigt för att hitta det bästa lånet för att bli skuldfri. Det är också möjligt att få ett omstartslån trots skulder hos kronofogden, vilket kan vara en vändpunkt mot ekonomisk stabilitet.

 • Ett omstartslån med säkerhet kan ge bästa ränta och kräver oftast en bostad som säkerhet.
 • Omstartslån utan säkerhet är möjligt men kräver god ekonomi och kan ha högre ränta.
 • Kreditgivare gör individuella kreditprövningar vid ansökan om omstartslån.
 • Att samla lån för att lösa skulder hos kronofogden kan vara en effektiv strategi för att ta kontroll över ekonomin.

Genom att fokusera på att minska månadskostnader och vara disciplinerad med sin ekonomi kan man närma sig målet att bli skuldfri och uppnå ekonomisk frihet.

Vilka lån beviljas alltid trots skuldsaldo och betalningsanmärkning?

Det finns specifika lån, som omstartslån, som beviljas även med skuldsaldo och betalningsanmärkningar. Dessa lån är utformade för de som vill göra en nystart och bli skuldfria trots tidigare ekonomiska problem.

Ett alternativ är att ansöka om ett samlingslån med betalningsanmärkning, där man kan lösa sina dyra lån och skulder med ett enda större lån med lägre ränta.

Moni365 omstartslån är också en möjlighet för att få en ny start ekonomiskt. Dessa lån kan beviljas även med betalningsanmärkningar, vilket ger en chans att ordna upp sin ekonomi.

Det är viktigt att vara disciplinerad och följa en plan för att minska skuldsaldot och bli skuldfri. Med rätt strategi och fokus på att amortera lån är det möjligt att ta kontroll över sin ekonomi och starta om på nytt.

Är det lättast att få lån med anmärkning?

Det är möjligt att få lån med betalningsanmärkning genom omstartslån, vilket är speciellt utformat för personer med ekonomiska svårigheter som vill göra en nystart. Genom att lösa skulder eller dyra lån med ett omstartslån kan man betala tillbaka snabbare med lägre ränta. Det finns möjligheter både för omstartslån med säkerhet och utan medsökande, som kan underlätta för låntagare och hjälpa dem att bli skuldfria. Genom att vara disciplinerad och ha en tydlig plan kan man ta kontroll över sin ekonomi och uppnå ekonomisk stabilitet.

Fördelar med omstartslån för personer med betalningsanmärkningar:

 • Möjlighet att lösa skulder med lägre ränta
 • Alternativ för omstartslån utan säkerhet
 • Flexibilitet för att bli skuldfri genom disciplinerad återbetalning

Finns det omstartslån med dålig kreditvärdighet?

Ja, det finns möjlighet att få omstartslån även med dålig kreditvärdighet. Vissa kreditgivare erbjuder omstartslån utan säkerhet för personer med svårigheter att få traditionella lån på grund av sin dåliga kreditvärdighet. Det är dock viktigt att vara beredd på att räntan kan vara högre i sådana fall. För att öka chanserna att få godkänt lån är det bra att visa upp en stabil och förbättrad ekonomisk situation samt att jämföra olika kreditgivares erbjudanden noggrant.

För att öka chanserna till godkänt lån med dålig kreditvärdighet:

 • Visa upp en stabil och förbättrad ekonomisk situation
 • Jämför noggrant olika kreditgivares erbjudanden
 • Be om rådgivning hos professionella inom området

Samtidigt är det viktigt att vara medveten om att en dålig kreditvärdighet kan leda till högre räntor och strängare villkor för lånet. Genom att vara transparent och ta kontroll över sin ekonomi kan det vara möjligt att successivt förbättra sin kreditvärdighet och därmed öppna dörrar för mer fördelaktiga lånevillkor i framtiden.

Hur kan man samla lån med betalningsanmärkning?

För att samla lån med betalningsanmärkningar kan man ansöka om ett samlingslån där man löser alla sina dyra lån och krediter med ett enda större lån. Detta kan hjälpa till att minska de totala månadskostnaderna och få en lägre ränta, vilket i sin tur kan underlätta snabbare återbetalning.

Genom att samla lån med betalningsanmärkningar:

 • Minimera månadskostnader för att betala tillbaka skulder effektivt.
 • Få en lägre ränta vilket kan ge lägre total kostnad.
 • Ha bättre överblick och hantera skulder mer effektivt.

Viktigt att komma ihåg är att jämföra olika lånealternativ för att hitta det bästa samlingslånet som passar den individuella ekonomiska situationen bäst. Genom att ansöka om ett samlingslån med betalningsanmärkningar kan man ta kontroll över sin ekonomi och förbättra chanserna att bli skuldfri på ett mer effektivt sätt.

Kan man låna 10000 med skuld hos Kronofogden?

Ja, det är möjligt att låna 10000 kr med skuld hos Kronofogden. Om man har skulder hos Kronofogden kan man ansöka om ett omstartslån för att lösa dessa skulder och betala tillbaka med lägre ränta. Det är viktigt att jämföra olika kreditgivares villkor för att hitta det bästa lånet för sin ekonomiska situation. Att vara disciplinerad och följa en plan är avgörande för att bli skuldfri och uppnå ekonomisk stabilitet.

När man har skulder hos Kronofogden kan man ansöka om ett omstartslån för att få en nystart ekonomiskt. Dessa lån hjälper till att lösa skulder och betala tillbaka med lägre ränta. Det är möjligt att låna 10000 kr trots skulder för att komma ur ekonomiska svårigheter. Att vara disciplinerad med utgifter och fokusera på att amortera lånet är nyckeln till att bli skuldfri.

Finns det lån med skuldsaldo?

Ja, det finns lån som erbjuds även till personer med skuldsaldo eller betalningsanmärkningar. Dessa lån kallas omstartslån och är speciellt utformade för att hjälpa personer att komma ur ekonomiska svårigheter och starta om på nytt. Genom att samla lån och skulder kan man få en lägre ränta och en tydligare översikt över sin ekonomi. Genom att jämföra olika alternativ kan man hitta det bästa lånet för sin situation. Att vara disciplinerad och fokuserad på att bli skuldfri är nyckeln till ekonomisk stabilitet. Det är viktigt att skapa en plan och följa den för att nå ekonomisk frihet.

Hur fungerar lån med skulder hos Kronofogden?

Lån med skulder hos Kronofogden är speciella lån som erbjuds för att hjälpa personer med ekonomiska svårigheter att starta om. Dessa lån kan användas för att lösa tidigare skulder och betalningsanmärkningar, vilket kan leda till lägre ränta och enklare återbetalning. Det är viktigt att vara disciplinerad med sina utgifter och att ha en tydlig plan för att bli skuldfri. Genom att samla lån och krediter kan man också få en bättre överblick och minska sina månadskostnader, vilket hjälper till att amortera lånen snabbare. Jämför olika lånealternativ för att hitta det som passar bäst för din ekonomi och se till att kreditgivaren ser att du har en stabil ekonomi för att öka chanserna att få ett lån med skulder hos Kronofogden. Genom att vara noggrann med att bevisa din återbetalningsförmåga och hålla fokus på att minska skulden kan du ta steg mot ekonomisk stabilitet och frihet.

Vilka möjligheter finns för omstartslån utan säkerhet?

För omstartslån utan säkerhet finns det möjligheter att ansöka hos olika kreditgivare som specialiserar sig på att hjälpa låntagare med ekonomiska svårigheter. Dessa lån ger en chans till en nystart för personer som har betalningsanmärkningar eller andra liknande utmaningar. Det är viktigt att jämföra olika villkor för att hitta det bästa lånet för ens ekonomiska situation. Att visa upp en stabil ekonomi kan öka chanserna för att få ett omstartslån utan säkerhet.

 • Ansöka hos olika kreditgivare specialiserade på lån utan säkerhet
 • Jämföra villkor för att hitta det bästa lånet
 • Visa upp en stabil ekonomisk situation för att öka chanserna för beviljande

Ett omstartslån utan säkerhet kan vara en väg att ta för att få en ekonomisk nystart trots tidigare betalningsproblem. Möjligheten att få ett sådant lån ger hopp för att kunna lösa skulder och betala tillbaka med förbättrade villkor.

Att undersöka olika alternativ och vara transparent med sin ekonomiska situation är viktigt när det gäller att ansöka om omstartslån utan säkerhet. Genom att följa rekommendationerna från kreditgivarna och visa upp en stabil ekonomi, kan det vara möjligt att få det stöd man behöver för att komma ur en ekonomisk knipa.

Vilka krav behövs för omstartslån?

För att kunna ansöka om ett omstartslån behöver du vanligtvis uppfylla följande krav:
– vara minst 18 år gammal.
– vara svensk medborgare.
– ha en regelbunden inkomst.

Vad är ett omstartslån?
Ett omstartslån är ett lån som kan hjälpa dig att konsolidera dina skulder och få en ny ekonomisk start. Det används ofta för att samla flera mindre lån eller krediter till en enda större och mer hanterbar skuld. Det kan också vara till för att hjälpa personer med betalningsanmärkningar att komma på rätt köl ekonomiskt.

För att få ett omstartslån är det viktigt att ha en stabil ekonomi och en förmåga att kunna betala tillbaka lånet enligt avtalet. Det är också bra att ha en plan för hur du ska undvika att hamna i samma situation igen. Att skapa en budget och ha god kontroll över dina utgifter kan vara avgörande för att lyckas med ett omstartslån.

Att jämföra olika låneerbjudanden och hitta det som passar bäst för din situation är också en viktig del av processen. Se till att välja en pålitlig långivare med bra villkor och undvik att ta på dig mer skuld än du kan hantera. Ett omstartslån ska vara ett verktyg för att förbättra din ekonomi, inte försämra den ytterligare.

Hur påverkar kreditupplysningen omstartslån?

Kreditupplysningen vid ett omstartslån påverkar möjligheten att beviljas en ny skuld eller refinansieringslån. Genom att ta en kreditupplysning får långivaren insikt i din ekonomiska situation, inklusive eventuella betalningsanmärkningar och skulder hos Kronofogden. Det är viktigt att vara ärlig med dina uppgifter för att öka chanserna att få lånet beviljat. Ett negativt resultat från kreditupplysningen kan påverka din möjlighet att få ett omstartslån. Tänk på att en genomgående kreditupplysning är en vanlig del av låneansökningsprocessen för att säkerställa din återbetalningsförmåga.

Vad är räntan för omstartslån?

Räntan för omstartslån varierar beroende på långivare och din ekonomiska situation. Vanligtvis är räntan för omstartslån högre än för traditionella lån på grund av den högre risken för långivaren. Eftersom omstartslån ofta beviljas till personer med skulder eller betalningsanmärkningar kan räntan vara högre för att kompensera för den ökade risken. Det är viktigt att jämföra olika erbjudanden och se till att du har råd att betala tillbaka lånet med den ränta som erbjuds. En högre ränta kan öka den totala kostnaden för lånet och du bör vara medveten om detta innan du ansöker om ett omstartslån.

 • Kostnaden för omstartslån varierar beroende på långivare och din ekonomiska situation
 • Räntan för omstartslån är vanligtvis högre än för traditionella lån på grund av den högre risken
 • Jämför olika erbjudanden och se till att du har råd att betala tillbaka lånet med den erbjudna räntan
 • En högre ränta kan öka den totala kostnaden för lånet, var medveten om detta innan du tar ett omstartslån

Hur fungerar utbetalning av omstartslån?

Utbetalning av omstartslån sker vanligtvis direkt till din angivna bankkonto efter att låneansökan har godkänts. Det finns inga fysiska utbetalningar utan pengarna överförs elektroniskt. Det är viktigt att se till att du har angivit korrekta bankuppgifter för att underlätta en smidig utbetalningsprocess.

Efter att din låneansökan har blivit godkänd, överförs det önskade lånebeloppet direkt till ditt angivna bankkonto. Detta sker vanligtvis elektroniskt, vilket innebär att det inte finns några fysiska utbetalningar att vänta på. För att säkerställa en smidig process är det avgörande att du har angett korrekta bankuppgifter vid ansökan.

Vilka är de huvudsakliga skillnaderna mellan omstartslån och nystartslån?

 • Omstartslån: Ett omstartslån är en typ av lån som är avsett för personer som har hamnat i ekonomiska svårigheter och har betalningsanmärkningar. Det kan vara svårare att få ett omstartslån, och räntan kan vara högre på grund av den ökade risken för långivaren.
 • Nystartslån: Ett nystartslån är vanligtvis avsett för personer som har genomgått en ekonomisk omstrukturering och vill starta om på nytt. Det kan vara lättare att få ett nystartslån jämfört med ett omstartslån, och räntan kan vara mer förmånlig för låntagaren.

Omstartslån och nystartslån erbjuder olika möjligheter beroende på ens individuella ekonomiska situation och förutsättningar. Det är viktigt att noggrant överväga vilket alternativ som passar bäst och att vara medveten om kraven och villkoren som gäller för varje typ av lån.

Att välja rätt typ av lån kan vara avgörande för att komma ur ekonomiska svårigheter och skapa en stabilare ekonomisk framtid.

Hur skiljer sig lån med betalningsanmärkning från lån med skulder hos kronofogden?

Lån med betalningsanmärkning skiljer sig från lån med skulder hos Kronofogden genom att betalningsanmärkningar är registrerade hos kreditupplysningsföretag och påverkar ens kreditvärdighet, medan skulder hos Kronofogden innebär att en myndighet har beslutat om åtgärder för att driva in obetalda skulder. Betalningsanmärkningar kan göra det svårare att få godkänt för ett lån, medan skulder hos Kronofogden visar att man inte har kunnat betala sina skulder och kan leda till mer allvarliga konsekvenser. Det är viktigt att hantera båda dessa situationer på ett ansvarsfullt sätt för att undvika framtida ekonomiska problem.

För lån med betalningsanmärkning:

 • Betalningsanmärkningar syns oftast hos kreditupplysningsföretag.
 • Påverkar kreditvärdigheten och kan göra det svårare att få godkänt för lån.

För lån med skulder hos Kronofogden:

 • Indikerar obetalda skulder som åtgärdats av en myndighet.
 • Kan leda till mer allvarliga konsekvenser än endast betalningsanmärkningar.

Vad är skillnaden mellan omstartslån och vanliga banklån?

Omstartslån är till för personer med betalningsanmärkningar och skulder, medan vanliga banklån beviljas till låntagare med god kreditvärdighet. Skillnaden ligger i risknivån för långivaren, där omstartslån kan ha högre räntor och striktare villkor. Vanliga banklån kräver oftast ingen säkerhet, medan omstartslån kan behöva en medsökande eller annan form av säkerhet.

En fördel med omstartslån är att de erbjuder en andra chans för personer med ekonomiska svårigheter att komma på rätt köl genom att consolidera skulder och betalningsanmärkningar. Å andra sidan är vanliga banklån mer förmånliga för personer med stabil ekonomi och ger oftast lägre räntor och bättre villkor.

Det är viktigt att förstå skillnaderna mellan dessa två lånealternativ för att kunna fatta välgrundade beslut baserade på ens individuella ekonomiska situation och behov.

Hur skiljer sig omstartslån från blancolån?

Omstartslån skiljer sig från blancolån genom att omstartslån är specifikt utformat för personer med betalningsanmärkningar eller tidigare skulder. Dessa lån ger möjlighet till en ny start ekonomiskt genom att långivaren tar hänsyn till individers tidigare ekonomiska historik och erbjuder en lösning för att återuppbygga en positiv kreditvärdighet.

Några viktiga skillnader mellan omstartslån och blancolån inkluderar:

 • Omstartslån erbjuds oftast till personer med betalningsanmärkningar medan blancolån inte tar hänsyn till tidigare skulder.
 • Räntorna för omstartslån kan vara högre än för blancolån på grund av den ökade risken för långivaren.
 • Omstartslån kan ha specifika krav och villkor som blancolån inte har, såsom obligatorisk skuldrådgivning.

Genom att förstå skillnaderna mellan omstartslån och blancolån kan låntagare fatta välgrundade beslut baserade på sina individuella ekonomiska behov och tidigare historik.

 

 


Uppdaterad senast:

Adam Persson

Artikelförfattare

Mitt namn är Adam Persson och jag arbetar som finansiell rådgivare. Jag har skrivit om lån och privatekonomi sen 2012. Min expertis ligger inom konsumtionslån, räntor, kreditvärdering och låneavtal bland annat. Studerade Ekonomprogrammet på Linnéuniversitetet och förutom mitt intresse inom ekonomi så tycker jag även om vandring.

Hittalån.se

Vi är stödjer nu co2 neutral projektet!