När det är dags att ta sig en titt bland informationen gällande kreditgivare och lån så är det viktigt att man ser till att hamna på rätt hemsida. Här hos oss kan ni känna er helt säkra och trygga, för vi har gedigen kunskap och kan hjälpa er att hitta rätt. Sedan 10 år tillbaka har vi varit i lånebranschen och vi som driver sajten är tre personer.

Hittalån.se har ingen koppling eller kommersiellt samröre med UC AB.

Våra mål

Vi tar hand om design, programmering, content och research på egen hand. Vi har som mål att du dels ska få ett godkänt lån med bra villkor, att sajten ska vara enkel och användarvänlig och att våra texter ska vara korrekta vad gäller innehåll.

De tre delmålen vi just radade upp kan ni enkelt kolla upp att vi har nått. Först och främst så kommer ni att se att de kreditgivare vi har med här på sajten är välfungerande vad gäller utlåning. Ni kommer också att märka att vår hemsida förenklar och förklarar begrepp samt att vi som skriver texterna har gedigen kunskap inom just lån och ekonomi.

Vi jämför kreditgivare

Här hos oss är ni trygga vad gäller informationen ni tar till er och ni kommer också att se att vi har bra tabeller för jämförelse med många olika filter. Det är väldigt viktigt att kunna jämföra olika kreditgivare på ett enkelt och lättöverskådligt sätt och då vi uppdaterar uppgifterna varje vecka så är det ständigt korrekt information du får från oss.

En bra mobilupplevelse

Sedan många år tillbaka har vi fokuserat mycket på att erbjuda en så bra mobilupplevelse som möjligt och det vet vi att många av våra besökare uppskattar. Vi har haft detta som prioritet nummer 1 och det hoppas vi att ni märker av när ni tar er en titt på vår mobila hemsida.

Besök oss på sociala medier

https://www.facebook.com/Hittal%C3%A5nse-114675799419765/

https://www.youtube.com/channel/UCI2HMq3fXshJlI9O3SiOD5g

https://www.trustpilot.com/review/ucfritt.se