Introduktion: Mitt namn är Adam Persson och jag arbetar som finansiell rådgivare (vissa kallar det även ekonomisk rådgivare) för privatpersoner. Jag har arbetat med lån och privatekonomi sen 2012, och även varit arbetat som lånehandläggare under en period. Min expertis ligger i att ge detaljerad insikt och förståelse för de olika aspekterna för konsumtionslån. Så som blancolån, bolån, samlingslån, lån utan säkerhet, sms-lån och snabblån. Hur man väljer rätt typ av lån, och när det är en vettig ide att låna pengar. Skulle säga mina positiva egenskaper är: noggrann, flexibel, snabb uppfattningsförmåga, nyfiken och tillmötesgående.

Studerade Ekonomprogrammet på Linnéuniversitetet (180 hp) och förutom mitt intresse inom ekonomi så tycker jag även om vandring.

Varför ta mina råd som ekonomisk rådgivare för privatpersoner?

Som ekonomisk rådgivare för privatpersoner är mitt uppdrag att ge er den bästa vägledningen inom lån och privatekonomi. Jag specialiserar mig på att ge råd kring lån i alla former, räntor, kreditvärdering, amortering, låneavtal, och kreditupplysningar. Genom att ge lånerådgivning, kan jag hjälpa er att ta kontroll över er ekonomi och göra informerade beslut om er finansiella framtid. Har även fördjupat mig inom skuldrådgivning och skuldsanering, när det är bättre med släppa skulderna istället för att söka fler lån vilket inte är en helt enkelt balansgång.

Jag är också väldigt noggrann när det gäller att uppdatera mig om marknadsförhållanden inklusive räntesatser och ekonomiska trender, för att ge er den mest relevanta och aktuella rådgivningen. Jag kan också ge er hjälp med ekonomin privat, inklusive budgetering och förbättring av betalningsförmåga samt kreditbetyg. Just kreditupplysningar och kreditbetyg är något av en favorit för mig.

Jag tror också på att anpassa min rådgivning efter varje individ, med hänsyn till deras personliga mål och behov i den mån det går via nätet.

Mitt mål är att ge råd om olika typer av lån och hur de fungerar, hur man undviker onödigt dyra lån med hjälp av samlingslån och hur man förbättrar sitt kreditbetyg. Jag är också här för att säkerställa att ni förstår era konsumenträttigheter.

Du hittar min hemsida här: Adam Persson.cyou